برند : Rojintaak
برای خرید و مشاهده محصول کلیک نمایید.
مجتمع کشت و صنعت روژین تاک در سال 1380 با سرمایهگذاری بخش خصوصی تاسیس گردید و در سال 1382 به بهرهبرداری رسید. کارخانهی این شرکت در استان کرمانشاه در زمینی به مساحت 24 هکتار که 11 هکتار آن صنعتی است، بنا شده و مجهز به ماشین آلات صنایع غذایی ساخت شرکتهای Ing.rossi و Catelli با ظرفیت دریافت روزانهی 4200 تن گوجه فرنگی است. در انتخاب ماشینآلات همواره تلاش بر این بوده است تا با حفظ حداکثر خواص خواص مفید گوجهفرنگی به ویژه لایکوپن(رنگدانه قرمز) و سایر آنتیاکسیدانهای موجود، محصولی سالم، خوشرنگ، خوشطعم و عاری از هرگونه فات سنگین تولید و بستهبندی گردد گفتنی است پروژهی کشت و ترویج کشت این شرکت، به عنوان موفقترین پروژه آسیا در FAO ثبت گردیده است. شرکت روژینتاک پس از موفقیتهای حاصل شده در سال 1395 انواع سس گوجهفرنگی بدون گلوتن را تولید و به بازار عرضه کرده و همچنین در راستای تکمیل سبد خرید محصولاتش اقدام به تولید انواع سس و انواع کنسروها نموده است.
اگر میخواهید تغذیه درست داشته باشید، باید میان گروههای غذایی اصلی تعادل ایجاد کنید. این تعادل در هرم غذایی (Food Pyramid) بهخوبی مشخص است. غذایی که میخورید در یکی از گروههای این هرم جای میگیرد: گروه نان و غلات، میوهها و سبزیجات، گوشت و تخم مرغ و پروتئینهای گیاهی، چربی و شیرینیجات. هیچ گروهی را نمیتوان جایگزین گروه دیگر کرد و همه این گروهها برای بدن لازم هستند. درست مانند شکل هرم، هرچقدر بالاتر بروید باید از مصرف روزانه این مواد کم شود. با رعایت این هرم غذایی هم سالمتر غذا میخورید و هم دچار سوء تغذیه یا اضافه وزن نمیشوید.
برای خرید و مشاهده محصول کلیک نمایید.
تصاویر بیشتر
درباره این سایت